Main menu

TOP-1.4.1-15-BS1-2016-00007

LŐKÖSHÁZA KÖZSÉGI ÓVODA JÁTSZÓUDVARÁNAK KOMPLEX FELÚJÍTÁSA

- megnevezésű projekt zárásáról 

Lőkösháza Község Önkormányzata a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program „A foglalkoztatás és az életminőség javítása családbarát, munkába állást segítő intézmények, közszolgáltatások fejlesztésével” tárgyú kiírásra benyújtott, „Lőkösháza Községi Óvoda játszóudvarának komplex felújítása” elnevezésű pályázata 41.807.486,- Ft, 100% intenzitású vissza nem térítendő támogatásban részesült.

A projekt célja a kisgyermekek ellátási körülményeinek javítása, ezzel hozzájárulva a szülők munkavállalásának támogatásához, a családok segítéséhez. A kisgyermekes szülők munkaerőpiacra történő visszatérésének elősegítéséhez járul hozzá a projekt a gyermekellátási szolgáltatások fejlesztése által.

A kivitelezés során megvalósult a Községi Óvoda - Bölcsőde játszóudvarának komplex fejlesztése.  Új kerékpár és hulladékgyűjtő tárolók épültek, megújultak a járdaburkolatok. Megvalósult a fedett játszóház és a pince épületek tetőszerkezetének cseréje, a zöldfelületeket vakod hálóval látták el. A telekhatár teljes vonalán új kerítés épült. Az udvarban mozgásfejlesztő játékelemek kerültek kihelyezésre, valamint rendezvények megtartásához szükséges hangosító eszközök és kültéri bútorok kerültek beszerzésre.

A fejlesztés megvalósulásának helyszíne: Lőkösháza Községi Önkormányzat Óvoda – Bölcsőde (5743 Lőkösháza, Alapítók u. 20.)

A fejlesztés eredményeként Lőkösháza Községben olyan korszerű, modern, magas minőségi ellátást nyújtó intézmény működik, amely biztosítja, hogy a kisgyermekeket minden igényt kielégítő szolgálatok fogadhatják.

A projekt megvalósításának időtartama: 2017.06.01.- 2018.04.30.

A projekt a Széchenyi 2020 program keretében valósul meg.

A projektről bővebb információt a www.lokoshaza.hu oldalon olvashatnak. 

 
TOP-1.4.1-15-BS1-2016-00007

LŐKÖSHÁZA KÖZSÉGI ÓVODA JÁTSZÓUDVARÁNAK KOMPLEX FELÚJÍTÁSA

SAJTÓNYILVÁNOS ZÁRÓRENDEZVÉNY

Lőkösháza Község Önkormányzata nevében tisztelettel meghívjuk Önt a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program „A foglalkoztatás és az életminőség javítása családbarát, munkába állást segítő intézmények, közszolgáltatások fejlesztésével” tárgyú kiírásra benyújtott, „Lőkösháza Községi Óvoda játszóudvarának komplex felújítása” című projekt zárórendezvényére.

Helyszín: Községi Önkormányzat Óvoda - Bölcsőde 5743 Lőkösháza, Alapítók u. 20.

Időpont: 2018. április 26. (csütörtök) 09:00

PROGRAM:

09:00-09:30 -  Megnyitó - köszöntő Dr. Rákóczi Attila főigazgató Békés Megyei Kormányhivatal, Szűcsné Gergely Györgyi polgármester

09:30 -10:00 Óvodások, bölcsődések műsora